# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ord Beschrijving
Taste Guard Koelkastfunctie die er via een actief koolfilter voor zorgt dat de melk prima samen met de salami kan worden bewaard zonder dat de smaak verandert.
Terminal Uitdrukking voor een mobiele of vaste telefoon.
TFT Thin Film Transistor, een type lcd-scherm dat een beter beeld oplevert door een hogere schrijfsnelheid.
Theatre sync Met deze functie kunt u uw Sony-tv en uw thuisbioscoopsysteem van Sony tegelijkertijd inschakelen met één druk op de afstandsbediening.
Time Slip Time Slip is een functie van bijv. een dvd-recorder die het mogelijk maakt om het begin van een tv-programma te bekijken, terwijl het apparaat de rest opneemt. Als u bijv. een dvd-recorder hebt ingesteld om een film op te nemen omdat u pas thuis komt als de film al een uur bezig is, kunt u gebruik maken van de Time Slip-functie. U hoeft dan niet te wachten tot de film is afgelopen, maar kunt de film van voren af aan bekijken zonder de verdere opname van de totale film te verstoren.
Timer Drogers met een timer (mechanische regeling) stoppen na afloop van de door u ingestelde tijd. Hierbij is het van belang om de juiste keuze te maken, omdat u anders het risico loopt dat het wasgoed niet of juist te droog is als de droger stopt.
TMC Sommige navigatiesystemen zijn voorzien van een TMC-ontvanger. Via TMC (Traffic Message Channel) krijgt u belangrijke verkeersinformatie, bijvoorbeeld over files, wegwerkzaamheden en ongelukken. Het systeem kan u dan omleiden langs het obstakel. In sommige landen krijgt u goede TMC-informatie, terwijl in andere landen geen TMC-informatie wordt uitgezonden.
Touch Control Aanraakbediening. Term voor bediening via aanraking met een vinger.
Touch Screen Aanraakbediening. Term voor bediening door het scherm rechtstreeks aan te raken met een vinger.
Tri-Band Een telefoon met Tri-band kan op de meeste plekken wereldwijd worden gebruikt, omdat deze kan bellen via de 3 telefoonnetwerken waarvan we gebruik maken in Europa, Azië en de VS.