# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ord Beschrijving
Easy Handycam Door op de knop Easy Handycam (Sony) te drukken, wordt de eenvoudige bediening een kwestie van "richten en opnemen". Alle camera-instellingen worden automatisch gecontroleerd om met zo weinig mogelijk moeite een optimale opname te realiseren.
Easy Lid Functie bij vrieskisten waardoor het deksel makkelijk kan worden geopend met behulp van een vacuĆ¼mopheffingsfunctie, ook kort nadat de vrieskist open is geweest.
Easy Link Easy Link is een systeem van Philips voor gegevensoverdracht. Door na de installatie van uw tv Easy Link uit te voeren op uw video worden de kanalen van de tv overgezet naar de video. De video kan zelf de kanalen in dezelfde volgorde zetten als op de tv.
Easy text Telektekstgeheugen dat automatisch teletekstpagina's opslaat en deze snel toegankelijk maakt.
Easy-fit-stekker Stekkers met kleurcodering vormen een eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossing waarmee de luidsprekers en de subwoofer makkelijk kunnen worden aangesloten op de centrale eenheid van uw surround-systeem. U hoeft alleen maar de stekkers in de overeenkomstig gekleurde bussen op de achterkant van de centrale eenheid te steken.
EDI Electronic Data Interchange. Standaard voor elektronische gegevensoverdracht. Wordt vaak gebruikt voor elektronische facturering.
EIR Equipment Identity Register. Nationaal IMEI-register.
EISA European Imaging and Sound Association. Organisatie die prijzen toekent voor het beste product in verschillende categorieƫn.
Elektronisch geregeld Drogers met elektronische regeling stoppen automatisch als de gewenste droogtegraad is bereikt. U kiest zelf het programma, maar het elektronische systeem van de machine regelt de rest. De droger zal hierdoor het wasgoed niet te droog laten worden en niet meer stroom gebruiken dan nodig is.
Elektronische programmagids "Nu en volgende"-informatie geeft aan hoe lang het huidige programma nog duurt en welk programma erna komt.
EMS EMS, Enhanced Messaging Service, is een doorontwikkeling van sms. Met EMS kan naast tekst ook geluid worden verzonden (bijv. ringtones) of afbeeldingen.
Energielabel De wet schrijft voor dat al het witgoed een energielabel moet hebben op een schaal van A tot G, waarbij A het best en G het slechtst is. De classificatie vindt plaats op basis van het energieverbruik, wasvermogen, droogvermogen, centrifugeringsvermogen e.d. van de machines. Het Europese energielabel maakt het mogelijk om te vergelijken en te kiezen voor de beste en milieuvriendelijkste producten.
ERMES European Radio MEssaging System. Europees pagingsysteem.
ES Extra Services. De voorzieningen waar de klant zich via het vaste net op kan abonneren. (Nummerweergave, wisselgesprek, voicemail enz.)