Informatie over L'EASY

L'EASY A/S werd in 1985 opgericht door Niels Thorborg, die nog altijd eigenaar is van het bedrijf. We zijn een ambitieus groeibedrijf dat zich via eigen callcenters bezighoudt met de verkoop van duurzame consumptiegoederen, hoofdzakelijk witgoed, tv/dvd/surround-systemen, digitale camera's, pc's en mobiele telefoons.

Ons hoofdkantoor en ons Deense callcenter zijn gevestigd in het centrum van Odense, vlakbij het station. In Denemarken beschikken we over 3 magazijnen in Odense, Hobro en Tåstrup.

In 1998 ging L'EASY de Zweedse markt op en in 2001 was de tijd rijp voor de Noorse markt. Begin 2006 was ook Nederland aan de beurt. We beschikken op elk van de 3 markten over een eigen callcenter.

In mei 2005 nam L'EASY het toenmalige Deense dochterbedrijf D:E:R over van Thorn Nordic en in november 2006 kocht L'EASY de Thorn-bedrijven in Noorwegen en Zweden.

L'EASY heeft een omzet van ca. 1,5 miljard Deense kronen en ca. 550 medewerkers. Tot het L'EASY-concern behoren D:E:R in Denemarken en Thorn in Noorwegen en Zweden. L'EASY A/S maakt deel uit van het 3C Holding-concern dat eigendom is van Niels Thorborg. Tot het concern behoren ook 3C Venture A/S met belangen in een reeks bedrijven.